Stig Skovlind – LIVE – Udsolgt – koncertoptagelse til DK4

Detaljer

Tidspunkt: oktober 28, 2020 18:00

Sted: Studio55, Titangade 55, 2200 København

Event Type: Koncert m. Kaffeorkestret

Arrangeret Af: Stig Skovlind / DK4

Om Koncerten

Med hittet ‘Jeg skal hilse fra Havana’ åbner der sig nye muligheder for sangskriver Stig Skovlind og hans utroligt velspillende Kaffeorkester. De latininspirerede rytmer kæler for Stig’s danske poesi på en blid og insiterende måde. En anmelder påstår nu, at det kun er et spørgsmål om tid før koncertstemningen fra Stig’s hjemby Helsingør, breder sig til resten af DK.

DK4 indspiller en koncert der varer omkring 50 minutter. Materialet bliver efterfølgende bearbejdet og programsat til visning på DK4. Visningsdatoer vil blive sendt til alle billetkøbere.

Stemning:
Man ankommer til studiet i pænt og måske farverigt tøj – lidt inspireret af Caribien’s lette, lyse og klare farver. Ikke nogen tvang. Du tager tilgengæld dit gode humør frem og øver dig i de ni sange hjemmefra så vi kan få noget medrivende menneskekor med fra salen. (Heller ingen tvang)

Tidsplan:
Publikum ankommer kl. 18
Klar til optagelse kl. 18.50
Koncert  kl. 19 til 20

VIP billetter
Sponsorer har førsteret til de 40 billetter der er i salg. Du kan blive sponsor på min hjemmeside ved at klikke på fanebladet donation.
Billetprisen afspejler at jeg (Stig Skovlind) selv honorer bandet på aftenen og man er velkommen til at støtte yderligere ved donation som netop beskrevet.

Drikkelse:
DK4 sørger for lidt drikkevarer som er inkl. i billetprisen

Vel mødt

KH. Stig Skovlind