Stig Skovlind på Kulturværftet Helsingør

Detaljer

Tidspunkt: september 10, 2021 20:00

Sted: Kulturværftet, Allegade 2, 3000 Helsingør

Arrangeret Af: Kulrturværftet Helsingør

Om Koncerten

Har du rejsefeber, kan du skyde genvej til lunere himmelstrøg, når Stig Skovlind og hans skønne band Kaffeorkestret er tilbage på Kulturværftets Store Scene med sin cubansk inspirerede musik. Allerede i forsommeren kan du glæde dig til ny single med Stigs karakteristiske nordiske bossa nova.

Alle gode gang tre

Koncerten er efterhånden blevet en tradition, efter at Stig & co i 2020 og 2021 har begejstret et stadigt voksende publikum. Stigs originale blanding af poetiske, danske tekster og iørefaldende melodier bakkes op af en samling musikere fra øverste hylde, som nu har fulgt Stig igennem en årrække.

Single og  EP på vej

Sidste efterår slog Stig hul til et større publikum med sangen Jeg skal hilse fra Havana, og i forsommeren 2021 kommer efterfølgeren Lille danserinde. Her blander Stig atter sin specielle eksotiske cocktail med en poetisk dansk popsang tilsat cubansk inspireret musik. Før september koncerten udsender Stig EP’en Nattog til Havana.

Stemningsfuldt gensyn – måske med overraskelser

Dermed vil det være en sangskriver og et orkester, der er tilbage på sporet efter en naturlig pause grundet verdens tilstand, du kommer til at opleve til september på Kulturværftet. Om denne koncert byder på overraskelser som sidste år, der introducerede et par helt særlige dansere i den sidste del af koncerten, – ja det må du se, når du kommer som koncertgæst. Én ting er sikkert; det bliver et glædeligt og stemningsfuldt gensyn når Stig Skovlind & Kaffeorkestret gentager successen fra de to tidligere år.

Kaffeorkestret er:
Stig Skovlind – vokal
Claudia Campagnol – piano og vokal
Nicolai Levring – guitar
Andreas Hatholt – bas
Jesper Nørløv – perkussion
Niclas Campagnol – trommer