Triokoncert på Rømers Kaffebar i Hillerød

Detaljer

Tidspunkt: juli 02, 2021 20:00

Sted: Kaffebar, Slotsgade 10, 3400 Hillerød

Event Type: Koncert Trio

Arrangeret Af: Rømers Kaffebar

Om Koncerten

Stig Skovlind – manden bag hittet ‘Jeg skal hilse fra Havana’, sanger og sangskriver fra Helsingør, brygger videre på sin succes og udvider territoriet med en intimkoncert på Kaffebar i Hillerød, fredag d. 2. juli 2021,  kl 20.

Senest har han optrådt for fulde huse i Fredensborg og Helsingør. Med sig denne aften har han pianist og sanger Claudia Campagnol og guitarist Nicolai Levring. De tre er så sammenspillede og musikaliteten og indlevelsen er næsten ubegrænset. Der venter dig med andre ord en usædvanlig oplevelse når Stig og Co. tager dig med på en personlig rejse gennem Stig’s ‘Danske sange fra hele verden’ – hvor du kommer gennem Stig’s personlige ‘fotoalbum’ fra mange rejser igennem livet og fra hans liv i almindelighed. Det hele serveret med stort overskud og glimt i øjet.

Velkomstdrink er inkluderet i din billet.

Stig har udviklet en særlig musikalsk cocktail der består af hans egne poetiske sange, der musikalsk er klædt på med rytmer og toner fra de varme lande og ikke mindst fra Cuba som har udviklet sig til Stig’s andet hjemland. Derfor udgav han naturligt nok sangen ‘ Jeg skal hilse fra Havana’ i efteråret 2020. Sangen blev overvældende modtaget og musikvideoen kan findes på facebook og YouTube.

Stig’s sange er gennem de seneste år spillet over 1500 gange på DR og Stig har optrådt flere hundrede gange med enten sit store orkester ‘Kaffeorkestret’ eller i trio- eller duoform.

Denne aften i Hillerød bliver en blid musikalsk indføring i Stig’s poetiske univers og du vil med sikkerhed få dig en usædvanlig personlig, charmerende og ultramusikalsk oplevelse.  

Entre 150,-

Genre: Paul Simon, Sting, Bob Marley, James Taylor, Bo Kaspers Orkester