Åbning af Værftets Madmarked i Helsingør

Trinidad/Cuba 2021

Detaljer

Tidspunkt: marts 04, 2022 21:15

Sted: Værftets Madmarked, Ny Kronborgvej 2, Helsingør

Event Type: Koncert Trio

Om Koncerten

Stig Skovlind – TRIO – med Claudia Campagnol (piano/kor) 0g Nicolai Levring (guitar/kor) lægger vejen forbi Værftets Madmarked i Helsingør i forbindelse med en åbningsaftenen for sæsonen 2022. Program følger

Værftets Madmarkeds Omtale af eventen: 
📽 DACAPO 📽 DACAPO 📽 DACAPO 📽
Lige inden Coronapandemien tog fat, inviterede TV 2, Sequoia Sommerdahl og Værftets Madmarked til Snigpremiere på den første sæson af tv-serien Sommerdahl.
Nu er Coronaen endelig ved at slippe sit tag, og hvordan fejrer vi det bedre end ved at rejse os ved det træ, hvor vi faldt? 🌳
SÅ….. FREDAG DEN 4. MARTS bliver vores første åbningsdag og vi har atter fået lov at danne ramme om en snigpremiere eksklusivt for helsingoranere, idet Sequoia Sommerdahl filmholdet, skuespillerne og TV 2 ønsker at takke alle jer borgere i byen for jeres fortsatte imødekommenhed og for endnu en gang at hjælpe, medvirke og ikke mindst lægge fantastiske kulisser til SOMMERDAHL serien.
Program:
🎬 11.00 Madmarkedet åbner
🎬 19.00 Velkomst ved Sequoia Sommerdahl
🎬 19.15 Visning: SOMMERDAHL sæson 3, episode 1
🎬 20.00 Tissepause/sidste madindkøb/drinksopfyldning
🎬 20.15 Visning: SOMMERDAHL sæson 3, episode 2
🎬 21.00 Sequoia Sommerdahl og hovedcast takker fra scenen
🎬 21.15 Stig Skovlind‘s kaffeorkester spiller op til dans💃🕺
Så skub bordet til side og lad os hjælpe med at ryste lidt coronakalorier af sidebenene (så kan vi altid hjælpe dig med at få dem på igen i dagene efter😉).
Vi skal hilse fra Sequoia Sommerdahl og sige, at både filmhold og skuespillere glæder sig MAX til at fejre genåbningen af Værftets Madmarked og det spirende forår med denne snigpremiere på de to første afsnit af SOMMERDAHL sæson 3.
Bordreservation er ikke mulig denne aften, udover til filmhold, skuespillere og medarbejdere på afsnittenes hovedlokaltion.
DAMN, det bliver godt ♥️ Vi seeeeees🥳
Psssttt……. Vidste du i øvrigt at SOMMERDAHL nu vises i over 30 lande 😱
Kan være et billede af 6 personer, folk, der står, fodtøj og indendørs