Skip to main content

Casa Bailar i Roskilde - Stig Skovlinds Orkester

lør18nov20:30lør22:30Casa Bailar i Roskilde - Stig Skovlinds OrkesterVi er tilbage i Casa Bailar hvor vi havde en kæmpe dansefest i marts 2022. Vi gør det igen!

Begivenhedsdetaljer

Stig Skovlind som vi havde fornøjelsen af i Hvalsø Kulturhus sidste forår, kommer tilbage med sit dejlige hold af musikere og spiller dansk-latininspiret musik for os.

Hjemkommet fra Cuba i 2021, udsender Stig Skovlind musikvideoen ‘Kan man lære et træ at danse’. Sangen og videoen vækker glæde og begejstring. Farverne, teksten og Stigs ærlige forsøg på at lære at danse har sin positive effekt, og herefter er det gået stærkt med koncerter der går i hjertet og benene på publikum, i en grad der hører sig sydligere himmelstrøg til.

Stig og hans band er fra Helsingør – det er musikere der kan deres kram og formår at skabe ægte cubansk/Københavnsk sommerstemning selv en efterårsdag i Roskilde.

Orkestret
De øvrige bandmedlemmer er Nicolai Levring, guitarist og producer, Claudia Campagnol, piano og vokal, Niclas Campagnol, trommer og Yasser Pino, bas (Cuba).

Glæd dig til en herlig aften i selskab med Stig Skovlinds Orkester.

Billetter
NB! Billetsalg og info om tapasbuffet kommer asap

Orkestret denne aften

Se mere

Tid

(Lørdag) 20:30 - 22:30

Leave a Reply