Skip to main content

Drømme uden snor - Releasekoncert

tor31okt20:00tor22:00Drømme uden snor - ReleasekoncertIntim releasekoncert på Restaurant Kaj i Helsingør

Begivenhedsdetaljer

Stig Skovlind og hans orkester spiller for første gang i sammenhæng de 10 nye sange fra albummet ‘Drømme uden snor’. Selve albummet udkommer d. 31.10.24 og dette er en fejring af udgivelsen. Flere sange vil være ude som singler til den tid.

Sponsorer
Albummet er sponseret af en række private sponsorer, som er inviteret til eventen. Derfor er der kun sat 60 billetter i salg i første omgang til denne unikke aften. Øvrige pladser er reserveret til sponsorerne. Så skynd dig at få fat i din billet.

Helaftensoplevelse:
Samarbejdet med Restaurant Kaj i Helsingør som er blandt støtterne betyder at der denne aften bliver tilbudt en musikmenu med Cubansk inspiration som hedder Ropa Vieja (Gamle klude: Skært oksekød, langtidskogt i tomatsovs med ingefær, chilli og kanel), samt ris, salat og et glas vin til 180,- DDK. Der vil være et vegetarisk alternativ. Middag er fra kl. 18 til kl. 19. Koncertstart er kl 20. Efter koncerten vil der blive sat musik på og du kan nyde resten af aftenen på stedet. Tilmelding til middag på e-mail: stig@skovlind.dk

Albummet 
‘Drømme uden snor’ er Stig’s 5 fulde soloalbum – det 3. på dansk. Desuden har han 2 EP’er i bagagen. Stig forsætter med det melodiøse og poetiske univers og han henter stadig inspiration fra de varme lande men der er også plads på det nye album til flere andre genrer. Der venter dig en gevaldig musikalsk oplevelse med Stig’s orkester, som de seneste par år har imponeret med musikalsk glæde, talent og et enormt overskud.

Orkestret:
Stig Skovlind – vokal
Nicolai Levring – guitar+kor
Claudia Campagnol – piano+kor
Rune Harder Olesen – percussion
Andreas Hatholt – bas
Niclas Campagnol – trommer

Se mere

Tid

oktober 31(torsdag) 8:00pm - 10:00pm(GMT+02:00)

Leave a Reply