Skip to main content

Gallery Arttour Hillerød

lør06apr20:00lør22:00Gallery Arttour HillerødTriokoncert med Claudia Campagnol, Nicolai Levring og Stig Skovlind der leverer et dansk/tropisk musikalsk show med fortællinger fra hjertet

Begivenhedsdetaljer

Lørdag d. 6. april 2024 spiller Stig Skovlind’s trio igen på Gallery Arttour i Hillerød

Gallery ArtTour havde en fantastisk aften med Stig Skovlind Trio i september 2023. Så mange gode sange, som blev bakket op af et par særdeles kompetente musikere. Pakket ind i Stig Skovlinds bløde stemme og dejlige lyrik, var der bare en god og varm stemning i galleriet. Vi har straks inviteret disse glødende spillemennesker på besøg igen.

Om Stig Skovlinds trio
Stig Skovlind – sanger og sangskriver fra Helsingør – har gennem de seneste år etableret et trofast publikum, der fylder caféer og spillesteder rundt i Danmark. I gennem 2023 har mange mennesker festet sig igennem Stig’s livsglade, danske sange. Med hits som ‘Jeg skal hilse fra Havana’ og ‘Blå oceaner’ blander Stig sig med de allerbedste herhjemme. Med sine to fremragende musiker i ryggen leverer han sange og fortællinger, der efterlader dit hjerte i fri dans.

Det minder om
Inspirationen fra kunstnere som Paul Simon, Sting og Bo Kaspers Orkester er kun en indikator for dig, der måske endnu ikke har oplevet Stig’s evner som sangskriver og musikmager. Når du har oplevet ham så ved du, at han er sin helt egen.

Nye publikummer bliver taget med storm og går glade og overraskede fra Stig’s koncerter, der er så nærværende og musikalske at man bliver fanget helt ind i maskinrummet og kørt igennem livet’s nuancer med Stig som en varm og ærlig kaptajn, der har prøvet både havblik og orkan.

Trioen:
Stig Skovlind – vokal
Claudia Campagnol – klaver+vokal
Nicolai Levring – guitar+vokal

Fakta:
Tid: Lørdag d. 6. april, kl. 20 til 22
Sted: Gallery Arttour, Helsingørsgade 29, 3400 Hillerød

Se mere

Tid

(Lørdag) 20:00 - 22:00

Leave a Reply