Skip to main content

Kayakbar - VinterJazz 2024

lør17feb19:00lør21:00Kayakbar - VinterJazz 2024Stig Skovlind fejrer fødselsdag og spiller med sit orkester under Knippelsbro

Begivenhedsdetaljer

Kayakbar Vinterjazz 2024 – Stig Skovlinds Orkester – Lørdag d. 17. februar – 2024, kl.19

Stig Skovlinds Orkester, der er kendt under slogan’et ‘Danske sange fra hele verden’, er et enestående dansk musikalsk projekt. Sangskriver Stig Skovlinds danske sange bobler af rørende og iørefaldende dansk poesi. Sammen med toner og rytmer hentet i de varme lande, især latinamerika og Cuba, leverer orkestret, sange iført verdensmusikalsk inspiration, på højeste niveau.

Om musikken
Stig kaldes Danmarks svar på Paul Simon, hvis det skal siges kort. Når du selv har oplevet ham og hans fremragende orkester ved du at han er sin helt egen og du vil vide hvorfor Stig Skovlinds Orkester banker på til det fine selskab i dansk musik. Orkestret vinder i disse måneder terræn som et virkelig fremragende liveorkester.

Du vil opleve
Du vil opleve en menneskelig enhed der hænger sammen i kætligheden til Stig Skovlinds opløftende sange. Sangeren står nærværende på scenen med sit hjerte, sin livsklogsskab og sine erfaringer og er som en åben bog. Bandet understøtter fortællingerne og deler ud af spilleglæde og musikalsk overskud.

Sangene ‘Jeg skal hilse fra Havana’ og ‘Blå oceaner’ spilles flittigt af DR

Orkestret:
Stig Skovlind – (vokal)
Claudia Campagnol – (klaver+vokal)
Nicolai Levring – (guitar+vokal)
Andreas Hatholt – (bas)
Niclas Campagnol – (trommer)

Køb billetter

Se mere

Tid

(Lørdag) 19:00 - 21:00

Leave a Reply