Skip to main content

Toldkammergården i Helsingør

tor29jun19:00tor21:00Toldkammergården i HelsingørVi spiller under åben himmel i den hyggelige Toldkammergård

Begivenhedsdetaljer

Stig Skovlind og hans velspillende Kaffeorkester flytter ud under åben himmel i Toldkammergården og bliver en del af sommerens torsdagskoncerter.

Efter i flere år at have spillet velbesøgte koncerter på Kulturværftet vender Stig nu ‘helt hjem’ i Toldkammerets hyggelige gård. ‘Jeg oplevede selv flere af koncerterne i gården i 2022 og jeg må sige at rammen og stemningen passer mig virkelig godt’ siger Stig.
Efter sin medvirken i reality-tv, der beskrev en særlig rejse til Cuba i 2021, er Stig’s cubaeventyr overstået for denne omgang men musikken vil fortsat være præget af Stig’s store kærlighed til den latinamerikanske musik.
De bedste numre fra hans 4 danske udgivelser vil bringe gården i godt humør og sange som ’Jeg skal hilse fra Havana’, ‘Breaking news fra din Kaffebar’, ’Solen er min søster’ og ‘Lille danserinde’ er alle lysende eksempler på Stig’s enestående danske musik.
Ingen blander dansk poesi med rytmer fra de varme lande som Stig gør.
Kaffeorkestret har stået bag Stig de seneste 7 år og bl.a. med Claudia Campagnol (piano+vokal) og Nicolai Levring (guitar+vokal) er du sikker på at få en musikalsk oplevelse i en blanding af overbevisende musikalitet og legestue.
Kom glad til Stig’s første solokoncert i Toldkammergården
Kaffeorkestret er:
Stig Skovlind – vokal
Claudia Campagnol – piano + vokal
Nicolai Levring – guitar + vokal
Andreas Hatholt – bas
Jesper Nørløv – percussion
Jacob Hatholt – trommer

Se mere

Tid

(Torsdag) 19:00 - 21:00

Lokation

Toldkammeret i Helsingør

Havnepladsen 1