Skip to main content

Stig Skovlind & Nicolai Levring spiller under middagen

tor16nov18:00tor20:00Stig Skovlind & Nicolai Levring spiller under middagenVærftets Madmarked i Helsingør har inviteret os til at spille en Elsinore Evenings - intim koncert

Begivenhedsdetaljer

Stig Skovlind & Nicolai Levring
Med sin musikalske højrehånd gennem de seneste 7 år, guitarvirtuosen – Nicolai Levring (guitar+vokal), er vores lokale sangskriver, Stig Skovlind, fra Helsingør, en sprællende fisk, i det unikke, poetiske hav af danske sange, han selv har skabt, igennem de seneste 10 år.

Med radiohits som ‘Blå oceaner’ og ‘Jeg skal hilse fra Havana’  samt med en perlerække af sange, som hans efterhånden store lokale publikum kommer og synger med på, fylder han let en aften med varme og iørefaldende sange, krydret med rytmer og tanker fra de varme lande.

2023 har været et særdeles godt år for Stig og Co. Rygterne fra Helsingør og omegn spredes og sender Stig og hans musikere ud over det meste af Sjælland nu. Hillerød, Roskilde, Gilleleje, Espergærde, Esbjerg, Farum, Købehavn, Sakskøbing og Hundested.

Mange flere spillesteder er på vej i kalenderen.

Tjek Stigs omfattende sociale medier med diverse rejseeventyr i Caribien / Cuba og musikvideoer fra eksotiske destinationer. En virkelig skattekiste at gå på opdagelse i.

Glæd dig til denne superduo med en moden og livsklog mand i front godt båret på vej af sprudlende og legende musikalsk talent fra allerøverste hylde.

Og så siger rygtet at Stig lander i Kastrup dagen før han spiller hos os, efter et 3 ugers eventyr med vulkanvandring i Guatemala. Måske han kaster et par rejsebilleder op på vores storskærm under koncerten.

Spilletid: 18-20

Se mere

Tid

(Torsdag) 18:00 - 20:00

Lokation

Værftets Madmarked

Ny Kronborgvej 2

Leave a Reply