Skip to main content

Stig Skovlind version 6.0. vol 1 (Fri entre)

fre03feb20:00fre22:00Stig Skovlind version 6.0. vol 1 (Fri entre)Intim, triokoncert. En livsrejse fortalt gennem mine danske sange

Begivenhedsdetaljer

2 UNIKKE KONCERTER MED STIG SKOVLIND TRIO, 2 DAGE I TRÆK
Stig Skovlind fyldte Album Bar og gav en virkelig personlig, historiebåren koncert i november 2022. Hjulpet af sine to eminente og medlevende musikere Claudia Campagnol (klaver+vokal) og Nicolai Levring (guitar+vokal) kom de tre helt op, hvor indhold og musikalitet går op i en højere enhed. De blev mødt af et begejstret og medlevende publikum.
 
Version 6.0
Nu gør de det igen i et helt unikt setup. Stig runder nemlig version 6.0 i februar. Han fylder 60 år. Derfor har han besluttet at servere sin livshistorie fortalt/sunget over to aftener. Det bliver to unikke koncerter med helt forskellige sange, som fletter ud og ind af fortællingerne. Den allerførste sang bliver ‘Dem ved siden af’, som fortæller om opvæksten på Nørrebro i 1963-66, og så går det slag i slag derudaf og ender på et tidspunkt i Havana 2021.
 

40 år som professionel
Med 40 år på bagen som professionel musiker og sangskriver, med 6 soloudgivelser på CV’et, og med sin medvirken i Beverly Hills Orchestra har Stig sat sit præg på den lokale musikscene i en menneskealder. Kom og vær med til at skubbe ham rundt om det skarpe hjørne.

Fordybelsen
Vær med til to aftener, hvor vi fordyber os i en lokal sangskrivers værker og historie. På samme måde, som vi fordyber os i hele albums, så får du her en dobbelt live vol. 1 og vol. 2.

I vores optik kan det kun blive interessant og anderledes personligt.

Der er fri entré, og du kan booke bord på  30 58 48 42

Se mere

Organisator

Thomas Beck Steensen

Ejer af Albumbar i Helsingør+45 30 58 48 42

Learn More

Leave a Reply