Skip to main content

Triokoncert på Halsnæs Bryghus

ons27mar20:00ons22:00Triokoncert på Halsnæs Bryghus10 år efter vores første koncert på Bryghuset kommer vi og sætter 'ild til hytten igen'

Begivenhedsdetaljer

Stig Skovlind Trio besøger Halsnæs Bryghus Langfredag 2024

Med sine to musikalske virtuoser – Nicolai Levring (guitar + vokal) og Claudia Campagnol (klaver + vokal) omkring sig er sangskriver Stig Skovlind fra Helsingør en sprællende fisk i det unikke, poetiske hav af danske sange, han selv har skabt igennem de seneste 10 år.

Med radiohits som ‘Blå oceaner’ og ‘Jeg skal hilse fra Havana’  samt en perlerække af sange, som hans efterhånden store lokale publikum, kommer og synger med på, fylder han let en aften med varme og iørefaldende sage, krydret med rytmer og tanker fra de varme lande.

2023 har været et særdeles godt år for Stig og Co. Rygterne fra Helsingør og omegn spredes og sender Stig og hans musikere ud over det meste af Sjælland nu. Hillerød, Roskilde, Gilleleje, Espergærde, Esbjerg, Farum, Købehavn, Sakskøbing og nu også Hundested.

Tjek Stigs omfattende sociale medier med diverse rejseeventyr i Caribien / Cuba og musikvideoer fra eksotiske destinationer. En virkelig skattekiste at gå på opdagelse i.

Glæd dig til denne supertrio med en moden og livsklog mand i front, godt båret på vej, af sprudlende og legende musikalsk talent fra allerøverste hylde.

Se mere

Tid

(Onsdag) 20:00 - 22:00

Leave a Reply