fbpx

Sponsor og Legatside 2020

Legat

Sponsorat

Niclas Campagnol og Nicolai Levring

SPONSORATER, LEGATER og DONATIONER

Denne side er skabt til at financiere mine ambitiøse planer for 2020. Til alle der elsker kunst, musik, levende musik, levende mennesker udsender jeg derfor et ønske om opbakning til mit 2020. Sponsorarter og donationer foregår efter individuelle aftaler og vilkår for eventuelle modydelser.

På siden her ser du de virksomheder og organisationer som pt. har valgt at støtte mig.

::Herunder ser du hvad du støtter og hvorfor::

OPTUR

2019 har været et særdeles fremgangsrigt år for mit projekt der hedder ‘Stig Skovlind & Kaffeorkestret’ – med det overordnede slogan ‘Danske sange fra hele verden’.

PROFESSIONEL

Rundt om på min hjemmeside her finder du historier, videoer og billedgallerier, som viser at der er liv i butikken og jeg kan bekræfte at min vedholdende har ført til at mit lokale publikum nu med glæde betaler for at mine opleve mine koncerter og at jeg har opnået et ry som en særdeles professionel musikmager i ordets bredeste forstand.

TOPMUSIKERE

Jeg har igennem de seneste seks år været så privilegeret at ha’ topmusikere bag mig. Denne gruppe af musikelskende og spilleglade mennesker er blevet forædlet fra år til år og derfor er jeg så heldig nu at stå med et topprofessionelt og motiveret orkester bag mig hver eneste gang jeg optræder. Samtidig har jeg selv gennemgået en modning og en udvikling der gør mig til en klart stærkere performer end jeg var da jeg debuterede på dansk i 2013.

2020

Foran mig ligger et interessant år. Dels har vi netop spillet 3 udsolgte koncerter i Helsingør med min cubanske ven Julio Cesar Jimenez som gæst og dels har jeg fulgt op på sidste års udgivelse af albummet ‘Singlerne’ ved bl.a. at blive booket til Kulturvæftet i Helsingør. Dette er en kraftig opgradering af mit projekt og koncerten der, i september 2019, var så vellykket at jeg to dage efter fik en ny dato i hånden samme sted (11.09.20) – her er det min ambitionen at fordoble antallet af publikummer. Samtidig vil det begynde at blive afsæt til at bevæge sig udenfor lokalområdet selvom det er en udfordring uden national mediedækning. Dette skal dog ikke forhindre mig i at gøre det – for jeg er sådan indrettet at hvis noget synes svært så bliver jeg topmotiveret – og snyd mig om ikke jeg kan drive det et godt styke derudaf. 🙂

To udgivelser i foråret 2020 og helt nyt materiale på vej

Jeg står med to interessante udgivelser på hånden i foråret 2020. 1. En popduet indspilning af min populære kærlighedssang ‘For altid- for altid’. Selvom mit publikum er voksende har mange mennesker endnu har aldrig hørt mine sange så for de fleste vil sangen være helt ny.

2. ‘Jeg skal hilse fra Havana’. Jeg har skrevet en sang som jeg bedømmer til at blive  en vigtig nøgle i min videre færd.  Dels er sangen særdeles iørefaldende, allerede bevist ved de udsolgte koncerter, og dels bygger sangen bro mellem mennesker fra to vidt forskelige verdener. Min ven Julio er rejst hjem til Cuba hvor han selv indspiller en ren cubansk version af min sang på spansk.

3. Jeg har helt nyt materiale på vej og begynder at pønse på indspilning af enten en EP 4-6 sange eller et album min. 9 sange.

VIDEOER

Når jeg endnu ikke har opnået en status der giver mig sendetid i TV er jeg tvunget til at opgradere på musikvideosiden. Derfor rejser jeg til Cuba med en brand god ide og filmer musikvideo til sangen ‘Jeg skal hilse fra Havana’. Helt basalt er temaet i sangen at selvom vi har udfordringer i livet kan vi nogen gange godt udskyde dem til imorgen. Omkvædet siger det enkelt ‘Jeg skal hilse fra Havana, det bliver regn men først mañana’.  Så vi tager altså lige en enkelt dans mere og svinger træbenet før vi kigger på udsigterne. Den evne giver en umiddelbarhed og livsnerve som jeg arbejder ind i min musik. Vi så, for nylig, at når Julio er til stede ‘går der ild’ i det hele på en glad og smittende måde.

TURNE MED JULIO I EFTERÅRET 2020

Jeg her nu igang med at samle spillejobs i og omkring september 2020 med Julio og mit orkester. Det skal gerne gå hen blive til en samlet turne. Meget tyder på at det lykkes.

Tagcloud:

Stig Skovlind og Julio Cesar

Claudia Campagnol og Niclas Campagnol

Kontakt mig for information

Tlf: (+45) 2162 4042
E-mail: [email protected]