Skip to main content

Booking

Jeg optræder med mit orkester som har en grundopsætning på 5 musikere. Vi kan også have en percussionist med ud – så er vi 6.  Den helt store pakke er med blæsere ( 2 el. 3) og/eller kor (2 el.3). Vi spiller i hele DK og Norden.
Læs om orkestret her

Fantastisk koncert 🙏 🙏 🙏
23. marts 2023
❤️❤️❤️❤️❤️

Finn StyckeVenue: Cafe Funke

Min trio består af Nicolai Levring (guitar+vokal), Claudia Campagnol (klaver+vokal) og undertegnede. Dette setup passer til cafeer, intime koncerter og private arrangementer.

Min duo er Nicolai Levring (guitar+vokal) og undertegnede (klaver+vokal). Vi kommer helt tæt på og serverer mine sange med fortællinger og masser af sjov og ballade. Egner sig til cafeer og private arrangementer.

Jeg optræder solo med mit klaver. Du får et repetoire vi aftaler og jeg fortæller gerne om tankerne bag sangene. Solokoncerter passer til cafeeer, skoler, institutioner og i private hjem hvor du kan afholde en stuekoncert og invitere venerne til en hyggelig og intim stund.

Jeg fortæller om mine rejser i Cuba og om min medvirken i reality programmet ‘Grænseløst forelsket’ der blev filmet i Cuba i efteråret 2021. Foredraget kan kombineres med musik i form af min duo eller trio.

Send en uforpligtende forespørgsel

Steder hvor jeg har optrådt siden 2013

Kulturværftet Helsingør
Bastionen Nyborg (Msf. Lytteriet)
Bag Duggede Ruder (Tåstrup)
Klub Klondyke (Østerbro)
Cafe Funke
Albumbar Helsingør
Cafe Chaplin Helsingør
Tisvilde Bistro
Torvet i Gilleleje
Hotel Marienlyst Helsingør
Toldkammeret Helsingør
Kayakbar kbh
Røde Roses Cafe Nørrebro
Ålborg Sangskriverfestival
Fredensborg Gl. Bio
Cafe Vitus – Snekkersten
Gallery Arttour – Hillerød

Rømers Kaffebar Hillerød
Drop Inn
Nemoland Christiania
Linds Kaffebar
DK4
Karosserifabrikken, Helsingør
Teatergruppen Fugl Føniks Esbjerg
Tobakken, Esbjerg
Ringsted Festival
Skanderborg Festival
PH Cafeen Kbh V
Hornbæk Havn
Kastrup musikforening
Kulturhuset rejsestalden
Råhuset
Espergærde Center

Copenhagen Songwriters Festival
Casa Bailar, Roskilde/Hvalsø
Sangskriver Festival i Maribo
Halsnæs Bryghus
Kongebryg
Espergærde Teaterhus
Industriforeningen Helsingør
Værftets Madmarked
Albi’s Kaffebar – Hornbæk
Coloplast (Kunstforening)
Krogerup højskole
Åarstiderne Høstfest
3F Helsingør
Ofelia Bar – Helsingør
Det Hvide Hus – Gilleleje
Strand Pavillionen – Hornbæk