Skip to main content

Stig Skovlinds

ORKESTER

Nicolai Levring

Guitar

Guitarist og producer. Nicolai er min højre hånd og et stjerneskud i dansk musik. Super produktiv, begavet, arrangør og sideman.

Nicolai er uddannet på Berklee College of Music, Rytmisk Musikkonservatorie. Han har turneret i USA og Europa og han er session musiker og producer for en lang række danske artister, heriblandt: NOAH, Alexander Oscar, Iris Gold, Anna David, Christian Brøns, etc.

Claudia Campagnol

Piano / Vokal
Claudia spiller piano og synger kor i mit orkester. Claudia kommer fra jazz’ens verden og har også sin egen karriere. Hun udgiver musik i eget navn på Giant Sheep Music. Claudia er et gennemmusikalsk menneske og hun løfter mine koncerter til noget specielt hver eneste gang.

Andreas Hatholt

Bas

Niclas Campagnol

Trommer
Niclas karriere taler for sig selv. En af skandinaviens allerdygtigste trommeslagere. Medvirker på 500+ albums og har spillet over det meste af verden. Han kan spille de fleste stilarter og begår sig med sit musikalske talent på en række andre instrumenter også.

Yasser Morejon Pino (Cuba)

Bas
Har studeret Upright Bass and Music Teaching på Rytmisk Musikkonservatorium. Spiller bl.a. med Søren Lee, Eliel Lazo & The Cuban Funk Machine og arbejder hos Jazzhus Montmartre og The Latin Syndicate

Jesper Nørløv

Percussion

Jacob Hatholt

Trommer