Skip to main content

Mit publikum er mine promotorer

Kære Booker,

Tak
Tak fordi du vil bruge tid på denne seriøse henvendelse fra mig som musikelsker og musikbruger!

Derfor
Inspireret af den stemning og glæde jeg og andre oplever når vi ser og hører noget til Stig Skovlind og hans musikere tillader jeg mig at gå direkte til dig som booker da jeg tænker at navne som Stig’s kan ende i bunken du slet ikke får forholdt dig til. Det mener jeg er en stor skam!

Glæden bringes ud
Stig Skovlinds musik er kærlig, varm og poetisk med ønsket om at opløfte andre mennesker og bringe glæde med sprudlende musikalitet og leg. Og det er uden at det bliver tivoliseret eller letkøbt.

Ukendt genrebetegnelse
Stigs kolleger kalder ham Danmarks svar på Paul Simon. Men det kun indtil du oplever hans koncerter. Han er min egen. Det vil du lære. Han synger poetiske og hjertenære sange på dansk om kærligheden til alle aspekter af af livet.

Inspirationen
Stigs inspirationskilder er folk som Paul Simon fra Graceland til nu. Sting/Police. Bob Marley. James Taylor.

Genren
Stilarten er et mix af danske viser og så musik fra især latinamerika og Cuba. Stigs orkester består af super talentfulde jazzmusikere, som krydser ind over mange genrer, men som formår at tryllebinde både mig og hans øvrige publikum med deres glæde, kærlighed og talent. Og det publikum ser jeg vokse nu.

Varme & Kærlighed
Musikerne bag Stig Skovlind elsker hans musik og hans fortællinger og det giver ham masser  af selvtillid. Det breder sig i rummet som en varm varm menneskelig bølge.

Han deler det hele med dig og dit publikum
Dette vil jeg gerne dele med dig og dit publikum på dit musikelskende sted. Jeg ser intet problem i om Stig kan fylde dit sted med det udgangspunkt du netop har læst. Han knokler benhårdt for at trække folk til og det lykkes bedre og bedre der hvor han kommer fra og han er velfortjent på vej ud i hele Danmark, efter mange års ihærdigt arbedje.

Momentum lokalt
I disse dage modtager Stig 100.000 kr i donationer fra sit lokale publikum til et nyt album. Stig og hans orkester fylder de steder de spiller på og mange kommer igen og igen.

Nyt album i 2024
Stig indspiller albummet i denne vinter og har dermed en ny udgivelse i foråret 2024.

Stigs kalender
Stigs kalender begynder at være meget aktiv og levende efter 10 års hårdt og målrette arbejde. Han ser frem til at skrive dit musikelskende sted ind i den!

Musikeksempler

Du kan finde Stig Skovlinds hjemmeside og alle links til SoME herunder på linktree

Pris
Stig spiller for musikertariffer og stiller op som duo, trio, 5 eller 6 mands besætning
Transport og teknikudgifter forhandles afhængig af forholdene hos dig.

Øvrige services
Stig laver alt selv. Hjemmeside, SoMe, Videoer, booking, sangskrivning etc. og hans services står til rådighed for dig også

Jeg skriver til dig fordi jeg som publikum har fået aktiveret mit hjerte 
Jeg venter i spænding på dit svar !!!

Orkestret:
Stig Skovlind – vokal
Claudia Campagnol – vokal+keys
Niclas Campagnol – trommer
Andreas Hatholt – bas (alt. Yasser Pino)
Nicolai Levring – guitar+vokal

Website, Spotify, Youtube, Sociale Medier:
https://linktr.ee/stigskovlind

Med venlig hilsen

Stig Skovlind / Sanger & Sangskriver / Kaffeorkestret

tlf. (+45) 2162 4042