Skip to main content
Tag med til

Mit Cuba

med Stig Skovlind

Se mere

Næste grupperejse er

Næste rejsetermin er januar 2025. Hjem før 28.1.25

Hvorfor Mit Cuba?

Som musiker har jeg et helt specielt netværk i landet

Kærlighed

Du vil opleve Cuba i mine fodspor

Dokumentation

Mit første hold gæster i Cuba skriver om deres oplevelser

Følg Mit Cuba med Stig Skovlind på SoMe

Februar 2024

Første hold er netop vendt hjem

På opfordring

Min første tur som grupperejse-programlægger og tovholder opstod på opfordring. En gammel ven spurgte om jeg ikke ville være leder af en tur til ‘Mit Cuba’. Jeg tænkte lidt over det og tænkte så ‘hvorfor ikke?’

Svendeprøve
Turen løb af stablen d. 16. januar 2024 og bød fra start på en ordentlig omgang udfordringer. De blev alle klaret på forskellig vis og efter kort tid var jeg omgevet af 12 virkelig overraskede og glade mennesker, som var med til at prøve mine ideer af om hvordan ‘min cubatur’ skal være strikket sammen.

Næste rejse
Jeg tager afsted med et nyt hold i januar 2025. Næste opstartsmøde for denne gruppe er tirsdag d. 4. juni kl. 19 (kl. 18 for nye ansigter). Adressen er Kronborg 10b, 1. th, 3000 Helsingør. Vis din interesse ved at udfylde formularen længere ned på denne side.

Tilmeld dig

Kom på listen over interesserede til grupperejse i Cuba med afrejse start januar 2025

CAPTCHA image

This helps us prevent spam, thank you.

Grib muligheden for at opleve Cuba før det helt forsvinder. I Havana kan man stadig se stolte huse med de mangfoldige farver, som kendetegner byen. Ude på Malecon med skumsprøjt fra havet, glider de store, gamle, farvestrålende amerikaner biler flot forbi. Store pladser åbner sig med deres flotte søjler og dekorationer. Men byen er i forfald og i mangel på hvadsomhelst. På trods af, hvad vi ser som forfald, er havanneserne et glad og åbent folk. Altid klar med et smil og en snak. Med hjælp fra Stigs kontakter fik vi en kompetent guidet bytur, hvor den politiske fortid blev frisket op. Turen gik også til Trinidad med et enkelt ophold i Cienfuegos. Trinidad byder på mere sol og bjerge som viser sig i horisonten. Her kan man opleve et mere landligt liv. Man bliver vækket af hanegal og de første handlende, som højlydt sælger deres varer. Hestevognene bumler afsted med en kusk med en stor cigar i munden. Musikken vælter ud fra huse og pladser, så der er altid mulighed for en dans og en rom. Også her har Stig kontakter, som kan tilbyde byvandring, tur til vandfald i hestevogn, hvide badestrande, cykeltaxaer-tur til lokomotiv-kirkegård og private koncerter med fantastisk cubansk musik. Der er rig mulighed for at kigge på malerier og keramik.
Hvis man har lyst til at få en anderledes ferieoplevelse, som med garanti vil sætte sig i kroppen lang tid efter, skal man benytte sig af tilbuddet, og følge “Mit Cuba - med Stig Skovlind.

Ciao fra Henrik og Marian

Turen til Mit Cuba i januar 2024 bød bl.a. på det her

3 dage i Havana

(Swipe for flere billeder)

Efter 3 dage i Havana gik turen til

Cienfuegos

Efter en overnatning i Cienfuegos gik turen til

Trinidad

(Swipe for flere billeder)